Skip links

Storitve

Naročilo na lokacijo

S klicom na 080 11 90 ali naročilom preko aplikacije Taxi Metro lahko enostavno naročite prevoz kjerkoli v Ljubljani in njeni okolici.

Prevoz do letališča

Potovanje je lahko stresno, zato nudimo zanesljive, udobne in ugodne prevozne storitve na letališče. Ponujamo enosmerni ali povratni prevoz na letališče in z njega. Naše storitve letališkega prevoza so na voljo 24 ur na dan, vse dni v tednu, tako da ne glede na to, kdaj vaš let prispe ali odleti, bomo tam, da vas poberemo ali odložimo.

Poslovna pogodba

Zavedamo se, da podjeta potrebujo redne in zanesljive prevozne storitve za svoje zaposlene ali stranke, zato ponujamo prilagodljive pogodbene možnosti za podjetja. Tako ste lahko brez skrbi, da bo za prevoze vaših strank poskrbljeno.

Naši profesionalni vozniki so izkušeni ter poznajo najboljše poti, da vas pravočasno pripeljejo na cilj. Ponosni smo na našo zanesljivost in točnost, zato lahko zaupate, da bodo vse storitve izpolnjene z največjo skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti.

Varno & zanesljivo

Varnost in zanesljivost sta za nas v Metro taxiju izjemnega pomena. Želimo zagotoviti, da se naše stranke med vožnjo počutijo udobno in varno.